Günlerce düğmenin eksik olmasından sonra nihayet Fortnite'ta 'Hazır Ol'a tekrar basabilirsiniz - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Günlerce düğmenin eksik olmasından sonra nihayet Fortnite'ta 'Hazır Ol'a tekrar basabilirsiniz - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri
Epic bunun “unutulmaz” olacağını ve etkinliğin “bildiğiniz her şeyi geliştireceğini” söyledi, bu yüzden ne yaparsanız yapın com/pnIq7MpZac22 Kasım 2023

Daha fazla gör

Diğer Fortnite haberler, bu hafta başında Epic Games resmi olarak duyurdu Büyük patlama – battle royale’de ortaya çıkacak bir sonraki canlı etkinlik

Düğmenin kaybolmasından bu yana uzun zaman geçmiş gibi geliyor – 16 Kasım’da resmi Fortnite Twitter’daki durum hesabı duyuruldu: “Lütfen unutmayın: Bir sorun nedeniyle Bölünmüş Ekran işlevini ve ‘Hazır Olun’ ve ‘Birlikte Oynamaya Devam Edin’ düğmelerini geçici olarak devre dışı bıraktık

Kara Cuma yarın ama bir sürü harika şey var Kara Cuma oyun fırsatları zaten mevcut ‘Hazır Olun’ ve ‘Birlikte Oynamaya Devam Edin’ düğmeleri yeniden görünüyor! Şimdi nereye bırakıyoruz? pic Şimdi bunun için bir düzeltme araştırıyoruz ve bu özellikler yeniden etkinleştirildiğinde bir güncelleme sağlayacağız En iyiler listemizdeki bazı muhteşem indirimlere göz atmayı unutmayın Kara Cuma video oyunu fırsatları

Düğmeleri sevdiğinizi duyduk Yeniden etkinleştirilmelerini engelleyen sorunun ne olduğuna ilişkin başka bir açıklama yapılmadı ancak nedeni ne olursa olsun, daha uzun süre Fortnite oturumlar artık çok daha az kopuk hissedilecek; ve artık takım arkadaşlarınızın her oyunda lobide hazır olmayı unutmaları konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak

2 Aralık’ta saat 14:00 ET / 11:00 PT / 19:00 GMT / 06:00 AEDT’de başlayacak olan The Big Bang’i en fazla dört oyuncu birlikte deneyimleyebilecek ”

Bölünmüş ekran sorunu 21 Kasım Salı günü çözülmüş olsa da, dün geceye (22 Kasım) kadar ‘Hazır Ol’ ve ‘Birlikte Oynamaya Devam Et’ düğmeleri görünmemişti

Düğmenin kaybolduğu günler sonrasında artık oyun bittikten hemen sonra ‘Hazır Ol’a tekrar basabilirsiniz

Fortnite oyuncular seviniyor – artık her maçtan sonra lobiye dönmenize veya tekrar oynamaya çalışırken yanlışlıkla ‘oyuncuyu rapor et’ düğmesine basmanıza gerek yok “Yeni bir başlangıç Fortnite,” ve daha sonra Amerikalı rapçi Eminem’in oyun içi bir görünüme sahip olacağı doğrulandı Hakkında çok az ayrıntı açıklanmış olsa da, bunun damgasını vuracağı yönünde alay edildi twitter sonunda geri döndü